KIRIKKALE / MERKEZ - Fatih Ortaokulu

Fatih Ortaokulu

KARŞIYAKA MAH. 2234 SK. NO: 2 MERKEZ / KIRIKKALE
Vizyon
Adının ilk kelimesinde bulunan Fatih kavramını; öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm çevremizin gönüllerine işleyerek, Fatih Sultan Mehmet’in başardığı bir çağa konu olma ülküsünü ;önce Kırıkkale’de, sonra ülkemizde, eğitim-öğretim alanında başarmaktır
Misyon
BİZ :Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili, becerikli eğitimli, Türkiye’nin üretken gücünün taşları ve kendine güvenen bireyleri olarak yetişmeleri için VARIZ. BİZ ; Bütün öğrencilerimizi 21. yüzyılın gelişen ve değişen gereksinimlerine cevap verebilecek beceriler kazandırmak,milli manevi değerlerine bağlı,yeniliğe açık teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşabilen,tutarlı,kararlı toplumla barışık olarak yetiştirmek için VARIZ. İNANIYORUZ Kİ BİZ ; sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adapte ederek beceriler geliştiririz. FARKINDAYIZ Kİ ; Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz….
Öğretim Şekli :ikili
Merkez